Pluisken

Ondersteun jezelf op 3 manieren

1. Loopbaancoaching!

Sinds 1 april kan je met loopbaancheques van de vdab een traject (4X2u.) komen volgen, MET of ZONDER paarden.

80€ ipv 480€!!

Wie komt in aanmerking? Iedereen die werkt (werknemers en zelfstandigen) en met vragen zitten zoals:

  • Welke uitdagingen liggen voor me?
  • Waar sta ik vandaag en waar wil ik naartoe?
  • Hoe zie ik mijn eigen groei én ontwikkeling?

Elke mens heeft het in zich om de doelen die bij hem passen te bereiken.

Kerngedachte is dat mensen in potentie alle kwaliteiten in zich hebben om dat te doen wat ze zouden willen doen in werk en leven.

Hoe blijf jij, als werknemer of zelfstandig ondernemer door de constant wisselende  verhoudingen en verwachtingen, vat hebben op je professionele groei? We exploreren samen hoe jij naar de wereld én naar jezelf kijkt.

2. Bewust Bewegen of Mind & Body

Je bent op zoek naar een andere manier van bewegen.. Een vorm waar elementen als joggen, fitness en dansen samenvallen…Waar plaats is voor zowel zachte als krachtige bewegingen…In een kleine groep…Vanuit respect en liefde voor je lichaam…Je verlangt naar me-time en quality-time…Je lichaam soepel en beweeglijk houden…grenzen (her)ontdekken en aanvaarden…Van ontspanning intenser genieten en stress meer ontladen…

Meer info ->

Wat voor iedereen haalbaar is!
leren genieten van bewegen door de aanvaarding van eigen mogelijkheden…In liefde voor je lichaam je grenzen en tijd bewaken…door dit bewust-zijn je beter in je vel gaan voelen…

Omdat elk lichaam dit verdient!
Nodig ik jullie uit om jezelf een reeks “BEWUST BEWEGEN” of “Mind & Body” cadeau te doen!

17 april start een reeks in Het Huis van Herkomst – Sint Gillis. 8 dinsdagavonden vanaf 19.30u -> Inschrijven

10 mei start een reeks in Grembergen, Oude Molenstraat 42A – 8 donderdagavonden vanaf 19.30u -> Inschrijven

3. Thailand!!!!

Nog zoiets waar ik WILD ENTHOUSIAST van word!! Een super reis naar Thailand, een reis naar het innerlijke, want dit is een unieke coach-reis (en een gedeeltelijke vakantie), want je partner en/of gezin kan ook mee.

We starten de meeste dagen met een rustgevende en energierijke bodyawareness en daarna gaan we naar plekjes waar we onze kunnen inspireren en/of inzichten kunnen opdoen. Want je krijgt opdrachten mee die we nadien (coachend) gaan bespreken (zonder partner/gezin). We werken met de paarden en creatieve methodieken om nog meer inzichten te verkrijgen of om gewoon lekker te relaxen. Een waar retreat. (= #terugtrekken)

Wat staat er op het programma, een boottocht, een Thaise massage, een bezoek aan (een echt diervriendelijk) olifantendorp, bezoeken aan verschillende tempels, het dorp van de Longnecks, de lokale markt met zijn geuren, smaken en geuren.

En aan een zeer mooie prijs.

www.r-to-b.com/jouw-reis-naar