Pluisken

Veranderingen, nieuwe wendingen en lentekriebels

Wat een heftige, intense periode nu. Niet alleen is de lente op komst, ons nieuw seizoen gaat weer van start maar ook op persoonlijk vlak is er veel gebeurd en gaat er veel gebeuren.

Meesten weten het wel al dat onze Fury vorig jaar overleden is. Niet alleen ben ik een zeer goeie, dierbare vriend en collega kwijt, maar in mijn boekhouding heb ik dit ook daadwerkelijk zeer goed gevoeld. Tot ieders verbazing kwam ook nog de boer, waarvan ik mijn locatie huur, mijn stal/ werkruimte afbreken. Die stond blijkbaar al enige tijd “illegaal” gebouwd. Ook dit was voor De Paardenbloem én de paarden geen goeie zet! Zeker niet net voor de winter.

Toen begon het te regenen en kon er geen tractor op de wei om een nieuwe schuilstal te plaatsen…..daarna ……vriezen. Nu zijn er enkele goeie dagen achter de rug en staat er een schuilstal voor de paarden.

Maar nu ik nog. Omwille dat ik geen werkplek meer had, heb ik spontaan gesolliciteerd bij verschillende organisaties en tot grote blijdschap ben ik bij enkelen ter plekke aangenomen voor samenwerking!

Zo zal ik vanaf april loopbaancoaching doen met VDAB loopbaancheques. 1 van de weinige loopbaancoaches die met paarden werkt (kan natuurlijk ook zonder 😉 ) www.loopbaan-coaching.be

In maart draai ik enkele proeflessen in het Therapeutische Centrum www.hethuisvanherkomst.be . Om zo te groeien in het team en mee te draaien om ook individuele (creatieve) sessies te begeleiden.

In de maand maart heb ik een afspraak met www.hspvlaanderen.be om samen te werken en kampen te organiseren voor hoogsensitieve kinderen.

Nog deze maand, ben ik uitgenodigd door 361°, een organisatie die zorgt voor een welzijnsbeleid voor bedrijven.

Ondertussen is Roots-to-Bridges Academy aan het groeien met coaches en verkopers. En hier ook wat nieuws: wij zoeken namelijk collega-coaches die ons team willen versterken. Dus neus eens op de site www.r-to-b.com.

Kijk ook eens naar de agenda van De Paardenbloem. Er zal alvast wel iets bij zijn dat je zal interesseren. Ik ben vooral fier op ons EQuiKids programma, het HSP traject en het Mind the Horse programma.

Ik kijk er naar uit om weer met volle energie te starten met alles wat ik leuk vind!! Hopelijk zie ik jou snel.